Anasayfa / Hastalıklar ve Tedavileri / Varis bitkisel çözüm yolları nelerdir?

Varis bitkisel çözüm yolları nelerdir?

Hani kolaya kaçma huyumuz vardır ya, işte bazen insan için en önemli konulardada karşımıza çıkmaktadır. En ciddi damar hastalıklarından birisi olan varis’te bile baksanıza bu konuda olduğunuza göre tedavi olmak yerine nasıl en kolay şekilde kurtulurum düşüncesi içerisindesiniz. Fakat varis bitkisel çözüm şeklinde maalesef bir katkısı yoktur. O nedenle siz siz olu hastalığı ve nasıl tedavisini araştırmadan bitkisel vs ile tedavi olmaya kalkmayın.

Varis hastalığı için bitkisel çözüm yoktur!
Adı, markası ve içeriği ne olursa olsun sakın boşuna para veripte almayın. Hastalığınız ilerler paranız boşa gider canınız sıkılır başkada bir şey olmaz. Varis mutlaka cerrahi yöntemlerle tedavi edilmesi gereken bir hastalıktır.

Bitkisel varis ilacı

Tek seçenek bilimsel varis tedavisi
Cerrahi tedavi denince eskiden gerçi halen teknolojisi yeterli olmayan yada çok kalabalık hasta sayısı olan kamu hastanelerinde varis ameliyatı uygulaması devam ediyor. Yada teknolojik ve tecrübe yönünden gelişmiş sağlık merkezlerinde ise ameliyatsız varis tedavi uygulanıyor. İki türlü uygulanan bu yöntem cilt üzeri ve damar içine enjekte edilen ilaç ile varisli damarı yerinde yok edilmesi sağlanıyor. http://www.varisistanbul.com/varis-bitkisel-tedavi.html

Hakkında Op. Dr. Oğuz Uğur

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde tıp eğitimi sonrası Kalp ve Damar Cerrahisi uzmanlık eğitimini İstanbul Dr. Siyami Ersek Hastanesinde tamamlamıştır. Konya Eğitim Araştırma Hastanesinde ve sonrasında Aksaray Üniversitesinde Dr. Öğr. Üyesi ünvanıyla görev almıştır. Şu anda Kadıköy'de hasta kabul etmektedir.