Anasayfa / Hastalıklar ve Tedavileri / El Venlerinde Skleroterapi

El Venlerinde Skleroterapi

eldeki kalın damarlar nasıl geçerPek çok kadın ellerindeki venlerden şikayetçidir.  Yaşlanmayla birlikte ellerde cilt altı yağ dokusunun kaybı ile birlikte deri elastikiyetinde azalma oluşur.  Bu da el venlerini belirgin,  genişlemiş ve kıvrımlı bir hale getirir. Bu da kötü bir görüntü oluşturmakta, ve genç görünümlü ellere sahip olmak için bir beklenti doğurmaktadır. Bu amaçla, el venleri için  yapılan skleroterapi  emin ve güvenilir bir tedavi yöntemidir

Tedavi sonrası ellerinizin daha genç ve sağlıklı olduğunu hemen fark edeceksiniz.  Yüzünüze yapılan gençleştirme işlemlerine rağmen ellerinizdeki venler  gerçek yaşınızı ortaya koyacaktır. İşlem basit, ağrısız, sonuçlar dramatik iyi ve kalıcıdır.

Kol ve ellerimizin anatomisi bacak ve ayak anatomisine benzerdir. Venöz kanı kalbimize taşıyacak pek çok toplar damar vardır. Cildin altında gördüğümüz yüzeyel venler dışında esas venöz kan dolaşımını sağlayan zengin derin venöz toplar damar ağı mevcut olup, gerekli dolaşımı devam ettirecektir.

Meme kanser cerrahisi (koltuk altı lenf bezlerinin de alındığı)  geçiren, kollarında lenfödem , atan damar hastalıkları, toplar damar tıkanıklıkları olan hastalarda yapılmamalıdır.

http://www.varisistanbul.com/ellerde-damar-genislemesi.html

Hakkında Op. Dr. Oğuz Uğur

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde tıp eğitimi sonrası Kalp ve Damar Cerrahisi uzmanlık eğitimini İstanbul Dr. Siyami Ersek Hastanesinde tamamlamıştır. Konya Eğitim Araştırma Hastanesinde ve sonrasında Aksaray Üniversitesinde Dr. Öğr. Üyesi ünvanıyla görev almıştır. Şu anda Kadıköy'de hasta kabul etmektedir.